Stručna predavanja iz područja vinarstva

Organizatori su Udruga prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista i Hrvatski zavod za poljoprivrednu savjetodavnu službu u suradnji s Poljoprivredno, prehrambeno,  veterinarskom školom „Stanko Ožanić“ iz Zadra.

Teme:

  1. Koraci do ekoznaka za vino – Gordana Dragun,dipl.ing. – HZPSS-Odsjek Zadarske županije
  2. Tehnologija proizvodnje crnih vina – Marko Duvančić,dipl.ing. -Vinarija „Razvođe“, Promina
  3. Tehnologija proizvodnje bijelih vina – Mandica Erceg,dipl.ing.- Vinarija „Vinoplod“ Šibenik
  4. Tehnologija proizvodnje ružičastih vina – Željko Pavlović,dipl.ing. – Vinarija „Badel“d.o.o. Benkovac

Odsjek HZPSSa, Zadarske županije
Gordana Dragun,dipl.ing.,viši stručni savjetnik