Na Sajmu su se prezentirali ekološki poljoprivredni proizvođači sa svojim proizvodima kao što su, maslinova ulja, vina, med, likeri, aromatizirane rakije, pekmezi, džemovi, sokovi, aromatizirana kuhinjska sol, eko sapuni, začini u prahu za gastronomiju, eko kruhovi, kontonjada od dunja, arancini od agruma te razne druge slastice.
U prigodnom programu održana je radionica pod nazivom „Tragom prošlosti i tradicije„ gdje su prezentirani stari zanati kao što je predenje vune i tkanje, pletarstvo, kovanje potkovica, predenje opanak i sl. Također je u sklopu programa održana modna revija narodnih nošnji i donjeg rublja Dubrovačkog primorja.
Donjeneretvanski kraj prezentirao se sa neretvanskom trupom i kuhanjem tradicionalnog brujeta te su posjetitelji sajma mogli kušati tu deliciju.
Sajam je bio po svemu uspješan i jako dobro posjećen.
Ljiljana Mustapić, dipl. ing. agr.
poljoprivredni savjetnik