Dani ogulinskog kupusa
1. Pozdravna riječ
2. Predstavljanje projekta zaštite Ogulinskog kiselog kupusa – oznaka izvornosti (Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja)
3. Predstavljanje projekta zaštite Ogulinskog kiselog kupusa – jamstveni žig (Zavod za intelektualno vlasništvo)
4. Okolišu prihvatljiva integralna zaštita kupusa prema EU standardima – rezultati provedenih pokusa: prof. dr. sc. Renata Bažok, Agronomski fakultet Zagreb
5. Program AgroChem Max – suzbijanje gusjenica u kupusnjačama: Nataša Mužević, dipl. ing. agr.
U neobaveznom djelu programa slijedi zabavni dio u atriju Hotela Frankopan uz jela od kupusa: sarma s kuhanim krumpirom, kobasice s dinstanim zeljem i kuhanim krumpirom, sekeli gulaš uz bogatu ponudu pića. Goste će zabavljati tamburaši.
Područni odjel HPK-a Karlovačke županije
dipl. ing. Krešimir Fumić
viši stručni savjetnik za agroekonomiku
0 comments
Write a comment