Dani ogulinskog kupusa

1.      Pozdravna riječ

2.      Predstavljanje projekta zaštite Ogulinskog kiselog kupusa – oznaka izvornosti (Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja)

3.      Predstavljanje projekta zaštite Ogulinskog kiselog kupusa – jamstveni žig (Zavod za intelektualno vlasništvo)

4.      Okolišu prihvatljiva integralna zaštita kupusa prema EU standardima – rezultati provedenih pokusa: prof. dr. sc. Renata Bažok, Agronomski fakultet Zagreb

5.      Program AgroChem Max – suzbijanje gusjenica u kupusnjačama: Nataša Mužević, dipl. ing. agr.

U neobaveznom djelu programa slijedi zabavni dio u atriju Hotela Frankopan uz jela od kupusa: sarma s kuhanim krumpirom, kobasice s dinstanim zeljem i kuhanim krumpirom, sekeli gulaš uz bogatu ponudu pića. Goste će zabavljati tamburaši.

                                                        Područni odjel HPK-a  Karlovačke županije
dipl. ing. Krešimir Fumić


viši stručni savjetnik za agroekonomiku

Pripremi za ispis